Største tak til dig Kirsten. Efter bare et par sessioner, så har jeg fået det fantastisk. Det er som om, jeg er blevet født på ny. Jeg har fået en dejlig ro i krop og i sind. Mine relationer til min familie og venner bliver bedre for hver dag. Du er en mester til at skabe trygge rammer, så jeg tør slappe helt af og finde det mest sårbare i mig frem. Jeg har fået mit liv tilbage, eller faktisk et nyt og meget bedre liv. Det har været den bedste investering nogensinde at komme til dig. Tusind tak Kirsten – du er guld.
Andreas Ekström
Sikke en dejlig dag med gode transformerende oplevelser og modige gennemlevelser af tidligere chok, traumer og blokeringer. Alt sammen udført super professionelt, indlevende og med en blid stemmeføring, der opleves tryghedsskabende og med en klippefast tro på, at alt kan forløses. Du har gjort et kæmpe arbejde og sørgede for at fastholde mig i de temaer, der var, så jeg ikke skulle analysere og huske på, om det hele nu kom med – for det gjorde det. Du tog den tid, det tog for at hele mig med i processen. Du gav mig fremadrettede redskaber og ideer til den nye begyndelse, mit liv nu tager. Jeg er så grund glad for din støtte og hjælp i dag. Du kan hjælpe så mange med det, du kan.
Sonia Sofia Vedel
Grundet mit helbred har jeg besluttet, at min hund skal have bedre betingelser, og Dyre-værnet har derfor hjulpet med at finde en perfekt ny ejer til min hund. Selvom det er den helt rigtige beslutning, så har det lagt sig som en sorg. Kirsten gik straks i gang med at banke på håndkanten, mens hun spurgte ind til hvad problemet var, og jeg endte nok med at bruge en halv æske kleenex, bare ved at skulle fortælle om det. Da det virker til, at jeg har fred med situationen, banker Kirsten 3 minutter på mirakelpunktet, men da hun så spørger ind igen (med en lidt anden formulering), så mærker jeg sorgen igen. Kirsten banker videre, og da hun endnu engang har banket 3 minutter, er jeg gået fra at føle stor sorg (10), til at føle mig rolig og fredfyldt og meget lettet over, at slippe knuden af sorg. Tak til Kirsten.
Marianne Nørregård
Jeg har været så heldig at jeg har fået en TFT- session hos Kirsten Steen, som i den grad har været en øjenåbner overfor en terapeutisk form, jeg intet kendte til på forhånd. Som udgangspunkt var jeg nok ret skeptisk og syntes terapien lød lidt “urtet” og “hula- hula” og tænker nok generelt, at det alternative kan være lidt for alternativt. Jeg valgte dog at gå ind i denne terapeutiske metode med åbent sind og valgte at arbejde med to oplevelser- en fra min barndom og en ca. et år gammel oplevelse, som var forbundet med frustration, ked af det- hed og vrede, hvor min oplevelse af vreden på en skala lå på henholdsvis 9 og 10. Kirsten skabte en utrolig rolig stemning og gav sig god tid i processen, hvor hun skiftevis “bankede” og spurgte til, hvordan vreden så ud, og hvor den sad i kroppen. Jeg oplevede, at den oprindelige kugle, som jeg først mærkede, ændrede form og farve, den steg opad, og endte som et lysende skær ovenover mit hoved. Jeg var i en form for trance, var til stede i rummet, men samtidig også i stand til virkelig at kunne se ind og mærke forandringen undervejs som en fysisk bevægelse- vreden forsvandt simpelthen op og ud. Da jeg åbnede mine øjne, følte jeg en stor ro (og træthed). Jeg trak vejret mere roligt, og kunne ikke længere genkalde den vrede, der var forbundet med de to konkrete hændelser i mit liv. Efterfølgende blev roen siddende og for første gang i lang tid, trak jeg vejret normalt. Det var ret syret og ufatteligt og samtidig bare så rigtigt. Der er ingen tvivl om, at det også har smittet af på andre områder af mit følelsesliv. Den forgangne uge, har jeg følt mig mindre” uptight” og finder nok også en forløsende ro i at vide, at der er andre veje til at komme af med sit “shit” end blot at tale om det- den tilgang som jeg kender fra psykologernes verden. Til trods for min skepsis, må jeg indrømme at Kirstens rolige ramme og kompetente tilgang -og selvfølgelig resultatet fra første behandling – har givet mig mod på at arbejde med flere områder og oplevelser i mit liv med udgangspunkt i TFT.
Christina W