Kirstens gennemgang var meget overskuelig, letforståelig og engageret. Jeg blev straks facineret af metodens enkle opbygning og vidste, at dette var yderst brugbart for mig. Jeg sad med en klar op-levelse af at: “When the pupil is ready, the teacher will appear.” Jeg blev opmærksom på: Mange af mine negative paradigmer – hvor jeg fastholdes af en negativ tankegang og hvor min motivation og drivkraft blot har været at undgå negative konsekvenser. Mangel på formål i min dagligdag, med vagt formulerede ønsker og mål, uden at tage ansvar og bare være afventende. At jeg har sagt nej til foreslåede og forbedrende ændringer, oftest på grund af dovenskab. Jeg har gerne villet have succes – hvis den kom til mig. Gennem dagens Goal Mapping fik jeg klart og tydeligt præciseret, hvad jeg brænder for, og hvor jeg gerne vil hen. Mine tanker, om hvad jeg gør, og hvorfor jeg gør det, har ændret sig radikalt. Ved at have mit mål og vejen dertil for øje, og idet jeg allerede lever i denne forandring, har jeg opnået en fredfyldt ro og tillid, som jeg ikke har haft i meget, meget lang tid. Jeg fik den dag en kæmpe gave, som allerede nu – efter 3 uger – har ændret min dagligdag og vil komme til at ændre min fremtid. Af hjertet tak for den gave du har givet mig.
Carsten Bergshoeff, CEO, Blue Moon Futon
HELDAGS GOAL MAPPING WORKSHOP
Tak for en skøn dag med “Goal Mapping”. Dagen var fantastisk og meget spændende. Du er super dygtig, inspirerende og formår at holde alles opmærksomhed, engagement og energi på et højt niveau. Kurset var en fin blanding af teori og øvelser og dagen fløj afsted. Værktøjet er virkelig brugbart og meget målrettet og stærkt og især meget effektivt. Jeg kan virkelig anbefale dig og “Goal Mapping” til både private og virksomheder.
Linda Lundgaard, Dukan.dk
HELDAGS GOAL MAPPING WORKSHOP