Voldsomme lændesmerter og gangproblemer – Birgitte O.

Wuhuu jeg kan slet ikke få armene ned!!

Da jeg kom til dig, kunne jeg kun gå 200 meter, før jeg fik så voldsomme lændesmerter og måtte sætte mig ned.

Jeg har nu cyklet lange ture, vasket to maskiner tøj og hængt ud og taget ned. Så GIK jeg hele vejen ned i centret, og jeg havde SLET ikke ondt i ryggen! Jeg gik hjem igen og STOD længe og talte med et par naboer uden at få ondt i ryggen! Hvor er det fantastisk! Jeg har fået mit liv igen. Hurra!

Tusind, tusind tak, Kirsten. Jeg følte mig så godt tilpas i dit selskab. Du var både blid og professionel.

Piskesmæld – Louise Nygaard Alber

Umådeligt spændende forhandlingsforløb.

Jeg er fysioterapeut og vant til, at det er gennem kroppen, man helbreder sig selv. Du anvendte teknikker, hvor det er gennem tanken og følelserne.

Det var en utrolig spændende rejse, du førte mig igennem. Først arbejdede vi med symptomet, og derefter dykkede vi ned i de psykologiske aspekter af symptomet.

Men smerten og fastlåstheden er nu væk efter kun 2 behandlinger. Det er virkelig fantastisk!

 

Nakkesmerter – Ulla K.

Da jeg kom til Kirsten, havde jeg kort forinden haft en blodprop i hjernen.
Jeg har haft meget svært ved at sige fra og fik alt for mange ting i kalenderen, som stressede mig meget. Jeg vågnede desuden ofte op om natten med tankemylder og stærk nakkesmerte. En del af tankemylderet gik på alt det, jeg ikke havde fået sagt fra til, samt om andre tænkte, at det jeg gjorde nu var godt nok.

Allerede efter første session blev det lettere at sige fra til nogle ting. Nogle gange var det stadig ubehagelige, men jeg fik dog sagt fra. Efter endnu et par behandlinger, er det nu slet ikke længere et problem at sige fra.

Mine nakkesmerter er forsvundet– og jeg vågner ikke længere op om natten med tankemylder.

På min fjerde og sidste behandling har jeg nu sluppet bekymringen, om jeg nu gør det godt nok. Det virkede pludselig bare komisk og fjollet.

Jeg er også blevet trænet i at banke mig selv, og når jeg mærker, at jeg tøver eller et ubehag sniger sig ind, så banker jeg med det samme, og det virker hver gang.

Det har været en utrolig god oplevelse for mig at have gået til TFT/EFT hos Kirsten. Kirsten har en dejlig rolig og behagelig måde at forklare og gøre tingene på.

Torticollis – Anne Grethe Thrane

Min sygdom, Torticollis, en ufrivillig hoveddrejning, begyndte for ca. 3,5 år siden og nærmest invaliderede mig. Det meste af det første år måtte jeg holde mit hoved fast med den ene hånd, ellers drejede det til siden og sad fast der. Det gjorde ondt, gjorde det svært at spise, og så ser man bare mærkelig ud! Man bliver en offentlig person i sit nærområde.

Efter ca. 3 år startede jeg i terapi hos Kirsten. Her kom en masse minder, følelser og refleksioner op til overfladen. På en måde fandt jeg mig selv i denne proces. Samtidig skete der en utrolig bedring af min generelle fysiske tilstand, som alle, der kender mig, bemærkede. Jeg oplevede, at hoveddrejningen aftog. Jeg behøvede ikke længere konstant at gå og holde på mit hoved, og jeg oplevede for første gang at glemme, at jeg har Torticollis. En stor frihed.

Indtil jeg startede i terapien var mit fokus udelukkende på den fysiske træning, smerten og udmattelsen. Jeg mærkede ikke mine følelser. Efter terapien, hvor der kom ro på mine symptomer og også flere områder af min hverdag, ko særlig overvældelsen over, hvor syg jeg har været op til overfladen. Der har været lagt låg på alle følelserne, mens min krop har været i et slags overlevelsesmode – men jeg kan nu se, at det ikke virker at prøve at gemme følelserne væk. Man bliver nødt til at tage hånd om dem både for at forløse dem, og for at blive rask.

 

Eksem: blå-sort misfarvning på hænderne – Emmy B.

At have misfarvning, sort, blå hud på oversiden af hænderne, var blevet et stort problem for mig.
Det startede i halvåret, hvor jeg stoppede på arbejdsmarkedet.

Jeg valgte at sige ja tak til at prøve en metasundhedsanalyse med traumeforløsning. På 2 x 2 timer lykkedes det at minimere misfarvningen på hænderne til en let rødmen: 2 timers analyse af problemet og 2 timers behandling med traumeforløsning.

Jeg var skeptisk. Da jeg i løbet af behandlingen og efter den så, at det virkede, afløstes det af stor lettelse og taknemmelighed.

Kirsten var meget imødekommende og tillidsvækkende og god til at stille spørgsmål.